2018. július 21., Dániel

Ázik a főváros környéke és a Dunántúl is


ICI Interaktív Zrt. - 2014. április 24., csütörtök, 21:33

Csütörtökön délután előbb a főváros környékén, majd a Dunántúlon többfelé is zivatar áztatta a földeket. Kövessétek velünk a mai zivatarokat!

Kora este a Kisalföld északkeleti sarkában, valamint a Balaton térségében is újabb zivatarcellák alakultak ki.

A Fertő-tó térségében kialakult zivatarcella az ICI Interaktív Meteorológia mosonmagyaróvári webkamerájának 2014. április 24-én 17:30 és 19:30 óra között készült filmjén.


Fonyódra így érkezett meg naplemente előtt a zivatar 18:45 és 19:45 között.

Csütörtök délután sokfelé erősen felhős az ég, a délutáni órákban először a fővárostól északkeletre pattant ki egy zivatarcella, amely délnyugat felé haladva felhőszakadást és villámokat is hozott magával. Ez a cella késő délután több, a Bakonyban kialakult zivatarcellával együtt végighaladt a Dunántúli-középhegységen: útvonalukat több helyen felhőszakadás és intenzív villámtevékenység kísérte.

Az ICI Interaktív Meteorolőgia Szentendre mellett, a Kő-hegyen elhelyezett
webkamerájának 2014. április 24-én 14 és 17 óra között készült filmjén a zivatarcella érkezése és távozása látható.

Az ICI Interaktív Meteorolőgia Budapest 18. kerületében elhelyezett webkamerájának 2014. április 24-én 15 és 16 óra között készült filmjén igen látványos képet festenek a fővárostól északra elhaladó zivatarcella csapadéksávjai.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat