2019. november 12., Jónás, Renátó

Ausztriában havazást hozott a ciklon


ICI Interaktív Zrt. - 2010. augusztus 31., kedd, 15:23

A ciklon, amely náluk, hűvös, barátságtalan, őszies időt okoz Ausztria magasabban fekvő területein többfelé havazást eredményezett. Helyenként közel fél méter friss hó hullott.

Az Alpok magasabb csúcsain már tegnap is előfordult kisebb havazás, ám mára már nem csak a magasabb hegyekben, hanem az 1400 méter körül található csúcsokon is fehérbe burkolódzott a táj.

Ausztria, Németország és Svájc hegyeiben is havazás kezdődött. A hegyekben napközben sem emelkedett fagypont fölé a hőmérséklet, így a hó többfelé megmaradt.

A hó azonban nem marad meg tartósan. Szerdától már melegszik a levegő, így a korán jött havazásnak hamarosan nyoma sem marad.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat