2020. február 22.,

Áldozatokat szed Észak-Európában a hideg


ICI Interaktív Zrt. - 2010. december 2., csütörtök, 17:34

Észak-Európában a havazás és a fagyos időjárás újabb fennakadásokat okozott a közlekedésben, és a hideg idő több halálos áldozatot is követelt már.

Németországban több ezer ember kényszerült vonatokon tölteni az éjszakát, miután a heves hóesés teljesen megbénította az országban az intercity vonatok közeledését.

Az időjárás miatt repülőjáratokat töröltek Németország mellett az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Hollandiában is.

Lengyelországban az elmúlt két napban 18 ember fagyott meg. Szerdán -26 fokig hűlt a levegő az országban. De Oroszországban is nagyon hideg van, Moszkvában 3 halálos áldozatot követelt az időjárás. Közép-Európából öt, az Egyesült Királyságból két halálos áldozatot jelentettek.

Belgiumban 650 kilométeres dugó alakult ki a hóesés miatt, Dániában pedig a katonaságot is mozgósították, hogy a mentőautók közlekedését segítség a nagy hóban.

 
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat