2018. szeptember 21., Máté

41 fokos volt a forróság Bécsben


ICI Interaktív Zrt. - 2012. július 3., kedd, 13:29


Címkék: , ,Hétfőn az osztrák főváros volt Európa forró pontja. Bécsben kereken 41 fokot mutatott a hőmérő a délutáni csúcs idején.

A városba múlt pénteken köszöntött be a forróság, azóta gyakran 35 fok fölött tetőzik a hőmérséklet, hétfő délután pedig már a 40 fokot is túlszárnyalt a maximum. A 41 fokos hőmérsékletet a schwechati reptéren regisztrálták (ogimet forrás). Még jó pár napig marad Bécsben is a kánikula, de záporok, zivatarok is elérhetik időnként a várost.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat