2018. szeptember 22., Móric

35 centi hó esett Ausztráliában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. május 26., szombat, 13:47

Ausztrália délkeleti hegyvidékén beköszöntött a tél. Szombaton nagy hó esett a legfontosabb síterepeken.

Falls Creek sífaluban szombaton több mint 35 centi hó hullott. Bár a felfonók csak júniusban nyitnak, a nagy hó láttán sokat felcsatolták a léceket és Snowboardokat, és néhány rövid lesiklásra vállalkoztak.

Az ausztrál síterepeken is jelentős szerepe van a hóágyúknak, így erre a vastag alapra mesterséges havat is szeretnének felvinni. Erre meg is van minden esélyük, mert az elkövetkező héten minden éjszaka bőven nulla fok alatt lesz a hőmérséklet a sípályák 1600-2000 méter magas szintjében, azaz beindulhat a hóágyúzás.


Falls Creek szombat délben (FCRM)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat