2018. július 16., Valter

21 fok volt Norvégiában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. március 27., kedd, 13:12

Hétfőn és kedden Norvégia déli részén 21 fokot mértek. A hónapban ez már nem az első rendkívül meleg nap. Szerdától azonban visszatér a normális időjárás.

Oslo egyes részein hétfő délután 20 fokra melegedett a levegő, Norvégia délkeleti részén pedig 21 fokot mértek. Hétfőn hasonlóan meleg volt az idő. Az ilyenkor megszokott nappali maximum 7 fok körül alakul, tehát közel 15 fokkal volt melegebb az átlagosnál. A rendkívüli tavaszt egy tartós anticiklon okozta, amelynek hatására egyrészt derült volt az ég a térség felett, másrészt lassú áramlással délnyugat felől egyre melegebb légtömegek érkeztek.

A szokatlan időnek azonban vége, szerdától hűvösebb, nedvesebb légtömegek érkeznek Skandinávia déli vidékére.


Kedden Norvégia déli vidékén (webcamsinnorway.com)
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat