2019. augusztus 21., Sámuel

20 fok különbség!


ICI Interaktív Zrt. - 2019. január 31., csütörtök, 01:17


Címkék: , , , ,Miközben keleten a köd, nyugaton kis híján a nyár volt az úr november 8-án!

2015. november 8. Ki hinné, hogy a nyugati határ közelében alig maradt el  hőmérséklet a nyári értékektől? Az ICI Interaktív Meteorológia mérései szerint Szentgotthárdon és Bükfürdőn árnyékban 24,5 fokig melegedett a levegő, fél fokkal maradt el a nyári napot jelző 25 foktól. Közben Budapesten csaknem 130 éves melegrekord dőlt meg: 20,0 fokos csúcshőmérsékletet regisztráltak.

Közben a keleten lakók fáztak: az egész napos köd hatására Aggteleken mindössze 6 fokot mértünk délután - azaz majdnem 20 fokos különbség uralkodott országhatárainkon belül!

A következő napokban keleten is javul az idő, több front is érkezik, amik igazi változékonyságot hoznak a szürke novemberbe.

Az ICI Inetraktív Meteorológia hőtérképe 2015.11.8-án délután
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Segített a Meteo Klinika!

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat