2018. szeptember 18., Diána

10 fokos különbség az országban


ICI Interaktív Zrt. - 2018. április 15., vasárnap, 02:27

Pénteken nyugat felől egy gyenge hidegfront érte el hazánkat. Az ország nyugati és keleti része között 10 fokos hőmérséklet különbség alakult ki.

Pénteken a kora reggeli órákban nyugat felől egy gyenge hidegfront érte el hazánkat, melynek hatására a Dunántúlon többfelé eleredt az eső. Az északkelet felé mozgó front a keleti, délkeleti országrészt várhatóan elkerüli, így a délelőtti órákban kialakult nagy hőmérsékleti különbség várhatóan egész nap megmarad az ország két része között.

A borongós, csapadékos nyugati országrészben 12 órakor a hőmérséklet egy-két helyen még a 15 fokot sem érte el. Az ország keleti felében a változóan felhős ég mellett kisütött a nap, így ott a levegő helyenként 25 fokig melegedett.

Az aktuális időjárásról webkameráinkon keresztül is tájékozódhatsz. A hőmérséklet jelenlegi és várható alakulását a Címlapon található térképeink segítségével nézheted meg.
A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat