2018. június 19., Gyárfás
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

videó

Videó! Intenzíven havazott Dél-Somogyban!

Egy kettősfront okozott havazást február 6-án és 7-én Dél-Magyarországon, rengeteg hó hullott a térségben. Hófúvás is nehezítette a közlekedést, helyenként komoly fennakadások is voltak. Olvasói videónkon a havazás intenzitása jól kivehető.


Száguldó felhők - látványos videó

A meteorológiában szélnyírásnak nevezzük azt a jelenséget, amikor a különböző magasságú légrétegekben más-más irányú szél fúj. Erről mutatunk be most egy videót.


Videó - márciusi naplementék

Pár napja Németh István olvasónk egy festői videón örökítette meg a naplementét Somogy megyében. Szerencsére megmaradt a jó szokása és újabb videót készített, melyen szintén jól megfigyelhető a naplemente során bekövetkező lenyűgöző színjáték.


Videó szemlélteti a Föld melegedését

2012 a top 10 legforróbb év közé került. A NASA egy érdekes videón jelenítette meg a globális átlaghőmérséklet alakulását az elmúlt bő 100 évben.


Parányi részecskék utazása légkörünkben

A kisméretű részecskéknek bizonyítottan hatása van az időjárásra és az éghajlatra egyaránt, ezért érdekes kutatási téma a légkörben való mozgásuk és megtett útjuk.


Jégeső és felhőszakadás kísérte a zivatarokat - fotók és videók

Déltájt előbb északkeleten, majd egyre többfelé pattantak ki záporok, zivatarok. A gócok több hullámban érkeztek, többfelé volt jégeső és felhőszakadás is.


Napi érdekesség: sűrű köd Székelyföldön

A derült ég alatt a Kárpát-medence keleti területein helyenként sűrű köd képződött. Videónkon látható, ahogy a ködfelhő felszakad, és szikrázó napsütés veszi át a helyét.


Videók, képek a keddi frontátvonulásról

Kedd délután a Kárpát-medencét délnyugat felől elérő frontrendszerből egyre többfelé alakultak ki záporok, zivatarok. Néhányat webkameráink is megörökítettek.


Hullámfelhőket videóztunk Szentgotthárdon

Szentgotthárdi webkameránk gyönyörű hullámfelhőket örökített meg, amiket videóvá fűztünk össze.


Lavinát robbantottak Kanadában

Látványos képsorokat rögzítettek a Kanada nyugati hegyeiben mesterségesen előidézett hógörgetegekről.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat