2018. január 22., Vince

Végre jó idő a hétvégén


ICI Interaktív Zrt. - 2009. június 12., péntek, 14:06

Május utolsó, és június első hétvégéjén a csapadékos időjárás nem kedvezett igazán a szabadtéri programok kedvelőinek. Szombaton és vasárnap viszont kárpótol minket a természet.

A szombati nap folyamán néhány fokkal hűvösebb lesz az idő az ilyenkor szokásosnál, de további csapadék már nem várható, így a szikrázó napsütésben mindenképp érdemes a szabadban töltenünk a napot.

Az autósportok szerelmeseinek örömére a mogyoródi Hungaroringen kerül megrendezésre a World Series by Renault elnevezésű találkozó, melyen a francia márka versenyautóit lehet megcsodálni. Három kategória futamait nézhetik meg a látogatók szombaton és vasárnap, a szünetekben pedig néhány gyűjtő különleges modelljeit szemlélhetjük testközelből. A programra a belépés ingyenes.

A kellemesen meleg kirándulóidőben meglátogathatjuk a közelünkben levő hegyvidéki tájakat, gyönyörködhetünk a kiadós csapadék miatt kizöldült természetben. Az élénk északnyugati szélben nagy tavainkon a szörfösök is kikapcsolódásra lelhetnek.

A szombati időjárás az élénk szél, valamint a mérsékelten meleg levegő miatt még kevésbé, de a vasárnapi már annál inkább alkalmas lesz strandolásra. Akit a 20 fok körüli vízhőmérséklet nem riaszt el, annak vízparton a helye.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat