2018. február 23., Alfréd

Vége a kelet-európai nyárnak


ICI Interaktív Zrt. - 2009. április 30., csütörtök, 12:45

Április utolsó hetében igazi nyári idő uralkodott a kontinens keleti részén. Az átlagosnál jóval melegebb időnek április utolsó napján érkező hidegfront vetett véget.

A Kelet-európai-síkságon április derekán még rendesen kellett fűteni, helyenként havas eső is előfordult. Április utolsó hete azonban gyökeres változást hozott. A nappali hőmérsékletek nagy területen haladták meg a 25 fokot.

Szerdán például Moszkvában 25 fokot, Kijevben 27 fokot mértek, miközben szikrázóan sütött a nap.

Csütörtökön azonban észak felől egy markáns hidegfront indult el, amely május elsejére jelentős lehűlést okoz a térségben. Az ezt követő napokban azonban ismét melegszik az idő.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat