2018. április 23., Béla
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

USA

Torontóban a pandák is élvezik a havat (videó)

A torontói állatkert több lakosa – köztük egy játékos kedvű panda – is élvezi az Ontarioban nemrég lehullott nagyobb mennyiségű havat.


Sűrű köd a metropoliszban (képekkel)

Csak a felhőkarcolók teteje látszódott ki szerdán New York-ban, az USA keleti partvidékének nagy részét beborító tejfehér, sűrű ködből. Képes beszámolónk.


Jéglabdák lepték el a Michigan-tavat (videóval)

Az USA-ban az elmúlt napokban tapasztalt rendkívüli hideg hatására érdekes természeti jelenséget figyelhettek meg a Michigan-tó partján élők.


Akár másfél méter hó is hullhat a Nagy-tavak vidékén

Sarkvidéki hideg uralkodik az USA egy részén, így a Nagy-tavak vidékén is, szerdán pedig akár 1,5-2 méter friss hó is fedheti a tájat.


Sarkvidéki hideg tör rá Chicagora

A hét hátralévő részében egy nagyon erős hidegfront mögött sarkvidéki levegő árasztja el az Egyesült Államok egész északkeleti részét.


Különleges természeti jelenség az USA-ban

Egy észak-dakotai folyó felszínén forgó jégtáblát filmezett le egy arra járó vadász. Az egyedülálló jelenséget a környezeti hatások hozták létre.


Rengeteg hó esett Dél-Dakotában

Több mint fél méternyi hó hullott le az USA közép-nyugati térségének egy részére egy nap alatt.


Óriási hőségtől szenvednek az USA nyugati államaiban

Nyáron az Egyesült Államok nyugati államaiban nem ritka a hőhullám, de a most tapasztalható forróság még ott is extrémnek számít.


A tornádók hétvégéje volt az USA-ban

Nem csak nálunk telt viharosan a vasárnap: az Egyesült Államokban halálos áldozatot is követeltek a tornádók.


Áradnak a folyók az USA-ban is

Hazánkban szerencsére apadnak a folyók, és egyre csökken a belvízzel elöntött területek nagysága is. Amerikában azonban Michigantől Tennessee-ig rekord magas szinten tetőzik az árvíz.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat