2018. január 20., Sebestyén

Több fokos lehűlés a Balaton Sound-ra


ICI Interaktív Zrt. - 2009. július 6., hétfő, 10:24

Egy gyenge hidegfront hatására kedden és szerdán többfelé alakul ki zápor, zivatar, és a hőmérséklet is több fokkal visszaesik. A fesztiválozóknak változékony időre, és a hétvégén hűvös hajnalokra kell számítaniuk.

Harmadik alkalommal rendezik meg Zamárdiban július 9-től 12-ig a Balaton Sound nevű elektronikus zenei fesztivált. A  fellépők és a magyar tenger kombinációja rengeteg embert vonz olyannyira, hogy a heti bérletek már egy hónappal ezelőtt elfogytak.

Sajnos, az időjárásban várható változások nem kedveznek a vízparti koncerteknek. Egy gyenge hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, melynek hatására kedden és szerdán többfelé kell számítanunk esőre, záporra, néhol heves zivatarra.

forrás: www.sziget.hu

Csütörtökön a fesztivál nyitónapján főként a Dunántúlon fordulnak elő záporok, zivatarok. A hajnali 10, 15 fokot követően napközben csak mérsékelt felmelegedésre számíthatunk, a Balaton térségében 22, 24 fok valószínű.

Pénteken tovább folytatódik a változékony időjárás, a mérsékelt északi szél zivatarok környezetében átmenetileg megerősödik. A délutáni maximum hőmérséklet 25 fok közelében valószínű.

A hétvégén már csökken a csapadékhajlam, a Balaton környékén számottevő csapadékra nem kell számítani. A hajnali órákban 7, 9 fokig hűl a levegő, míg délután kevéssel 20 fok fölött tetőzik a hőmérséklet.

Nézd meg milyen idő van Siófokon!

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat