2018. február 22., Gerzson

Szerdán kezdődik a VOLT fesztivál!


ICI Interaktív Zrt. - 2009. július 5., vasárnap, 08:27

Magyarország egyik legismertebb fesztiválja kezdődik július elsején, Sopronban. Az 1993 óta megrendezésre kerülő zenei ünnepre úgy néz ki, az időjárás is a kedvezőbb formáját mutatja.

Az elmúlt napok zivataros időjárását egyre inkább a kánikulai meleg váltja fel. Június utolsó napjaiban még többfelé számítanunk kell záporra, néhol heves zivatarra. Szerdától kezdve már csökken a csapadékhajlam, de még a nyugati határszélen zápor, kisebb zivatar kialakulhat. Csütörtökön és pénteken igazi nyári melegre van kilátás, sok napsütéssel. A legfrissebb számítások szerint szombaton és vasárnap főként a Dunántúlon kell számítanunk záporra, zivatarra.

forrás: www.sziget.hu

A következő időszakban az ország nagy részén 30 fok fölött tetőzik a hőmérséklet, sőt több helyen akár 35 fokot is mérhetünk. A nagy hőség miatt fokozottan figyelni kell a szervezet folyadék ellátására. A legmelegebb órákban az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztása vízelvonó hatásuk miatt nem ajánlott. Szombaton és vasárnap a Dunántúlon néhány fokot mérséklődik a nappali felmelegedés, 25, 30 fokra melegszik a levegő, míg a keleti országrészben marad a kánikula.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat