2017. november 22., Cecília
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Snowboard Vílágnap Mátraszentistvánon


ICI Interaktív Zrt. - 2010. december 16., csütörtök, 15:13

Vasárnap, december 19-én a mátraszentistváni sípark a snowboardosokat várja a Snowboard Világnap alkalmából. A rendezvényre néhány centi friss hó is hullik.

December 19-én, Magyarországon harmadik alkalommal rendezik meg a Snowboard Világnapot. A rendezvényhez az időjárás is kedvez, hiszen pénteken az éjszakai órákban havazás kezdődik az országban, így vasárnapra néhány centiméter friss hó is hullik majd a Sípark területén.

A snowboardosoknak ezen a napon 3500 forint lesz a napijegy, és a Sípark Funkparkjában rengeteg érdekes rendezvénnyel és a hazai legjobbakkal is találkozhatnak majd.

A síelőknek sem kell otthon maradniuk ezen a napon, hisz a sípark többi pályája mindenki előtt nyitva áll vasárnap is.

A Síparkban a hótakaró vastagsága 10-35 centiméter, és folyamatosan nyitnak a pályák, így aki kedvet kapott a téli sportokhoz itt elkezdheti a bemelegítést.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat