2017. november 19., Erzsébet
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Pénteken is havazott a skót hegycsúcsokon


ICI Interaktív Zrt. - 2012. május 11., péntek, 13:21

Skócia legmagasabb hegyeiben pénteken is esett a hó. Helyenként a hóréteg vastagsága a 20 centit is meghaladja. Még mindig van nyitva tartó sípálya Skóciában.

A Cairngorm-hegységban pénteken 700 méter felett havazott, az 1200 méteren fekvő sípályán 20-25 centis a hóréteg, és május második hétvégéjén is még nyitva tartanak.

Néhány pénteki kép a skót hegyekből:


visit-fortwilliam.co.uk


cairngormmountain.org


img.snow-forecast.com

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat