2021.02.27.-Szombattól

A hidegfront mögött újra melegedés kezdődik

A hidegfront mögött újra melegedés kezdődik!
A hétvégén a hidegfront mögött jelentősen visszaesik a hőmérséklet, reggelnte fagy is előfordul. Emellett nagy csapadék nem várható, és gyorsan visszatér a napos idő. A jövő hét elejétől pedig ismét beindul a melegedés!

ÉRDEMES TUDNIA:

Vége a frontmentes tavaszi időnek!

Megint nehéz napok jönnek a hétvégén, mindenekelőtt a frontérzékenyek számára. Az átvonuló hidegfront miatt sokféle tünet, pl. ingadozó vérnyomás, fejfájás, fokozott fáradtság, figyelmetlenség, ízületi bántalmak jelentkezhetnek az egyéni érzékenysége függvényében. És ismét romlik a vírushelyzet, megnő a légúti fertőzések esélye is.

Ez a hétvége jó alkalom arra, hogy letesztelhesse frontérzékenységét! Ehhez nézze meg az alábbi, a frontérzékenységről szóló beszélgetést, melyet az Európa Rádió készített a Meteo Klinika igazgatójával:

https://www.youtube.com/watch?v=V7jJ4-ncVPA

Ha a beszélgetés alapján magára ismer, akkor jó eséllyel Ön is érzékeny lehet az időjárásra! A Meteo Klinikán kivizsgáljuk, és 1 hét alatt megszabadulhat az életminőségét tönkre tevő panaszaitól.

 

Ha frontérzékeny, hívja időben a Meteo Klinikát: 

06-1-296-0513

 

Részletes előrejelzés

 

Szombaton délelőtt eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Helyenként előfordul futó zápor.  Délután a napsütés mellett felhőétvonulásokra számíthatunk, számottevő csapadék nem lesz. Élénk, többfelé erős lesz az északias szél, a legmagasabb hőmérséklet 5, 12 fok között alakul.

Vasárnap délelőtt a kevés felhő mellett alapvetően napos idő lesz, csapadék nem várható.  Délután sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem alakul ki. Élénk lesz az északi szél. Kora délután 5, 10 fok várható.

Hétfőn délelőtt napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz.  Délután a napsütést keleten zavarhatják felhők, de csapadék sehol sem alakul ki. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

 

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai.  
A Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!
 
Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. 
Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat! 
 

 

 

Kedden a kevés gomolyfelhő mellett többórás napsütés lesz, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. 7, 12 fokra számíthatunk.

Szerdán napos, száraz idő lesz, kellemes hőmérsékletre számíthatunk. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. Kora délután 10, 15 fok várható.

Csütörtökön a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből sehol sem alakul ki csapadék. Megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11, 16 fok között alakul.

Pénteken északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, változóan felhős lesz az ég. Csapadék csak elvétve fordul elő. Élénk lesz a délnyugati szél. 12, 17 fokra melegszik a levegő.

Szombaton beborul az ég, szórványosan alakul ki eső, zápor, a hegyekben hózápor is lehet. Megerősödik az északnyugati szél, délután 2, 7 fok várható.

Vasárnap csökken a felhőzet, a felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb napos időszakok lesznek. Számottevő csapadék nem valószínű. Erős északi szél mellett 1, 6 fokos csúcshőmérsékleteket mérhetünk.  

 

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az ingyenes ÉRTESÍTŐRE! »

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.

Településválasztó
Országos
Budapest
Debrecen
Szeged
Miskolc
Pécs
Győr
Kecskemét
Mást választok:

14 napos előrejelzés

Segítség

Az előrejelzések egy része modelleredmények alapján áll elő, meteorológusi kontroll nélkül. A légkör egy kaotikus rendszer, előrejelezhetősége korlátos.

Információ

A Meteo Klinika egyedülálló szolgáltatásként napi bontásban közli a humánmeteorológiai veszélyeztetettségi állapotot. A színek segítségével láthatja, rákattintva olvashatja annak mértékét. Ez az információ tájékoztató jellegű, statisztikai adatok feldolgozásán alapul. Az Ön állapota ettől jelentősen eltérhet. Semmiképp nem helyettesítheti a kivizsgálást, és nem alkalmas az egyéni érzékenység megállapítására.

Dátum
Veszély
Időkép
Szél
Max. hőm.
Csapadék
Hőanomália