Havas Fesztivál lesz szombaton

Január 15-én, szombaton 10 és 16 óra között várják az érdeklődőket a WestEnd City Center Váci úti Promenádján az első Havas Fesztiválra. Az időjárás nem lesz kifejezetten télies.

A Sport Art Marketing Agency először rendezi meg a Havas Fesztivált, 2011. január 15-én a WestEnd City Center Váci úti Promenádján, a Nyugati tértől a Ferdinánd-hídig.

A rendezvény célja, hogy megszerettesse az emberekkel a telet. Céluk megvalósításában sok érdekes program és sztárfellépők sora lesz segítségükre.

A délelőtt 10 órakor kezdődő rendezvényre minden érdeklődöt szeretettel várnak. A programok között ügyességi vetéledők, arcfestés, tombolahúzás szerepel, és 12 és 13 óra között egy Guinness-rekordkísérletre is sor kerül, megpróbálnak 1 óra alatt 1000 hóembert megépíteni. A színes programok mellett zenés programok is lesznek, a fellépők között van Lajtai Kati a Crystal énekese, Király Viktor, Varga Viktor, Horváth Tamás és a Machine Mouse.

Az időjárás a hétvégén nem lesz kifejezetten télies. Szombaton hajnalban is enyhe lesz az idő, a főváros térségben nem hűl fagypont alá a levegő. Napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, de a főváros térségében rövid időszakokra a nap is előbújhat. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 8 fok körül alakul. Így a szabadtéri programokhoz kedvez az idő, hisz csapadék nem várható és attól sem kell attól tartani, hogy gyorsan átfagyunk.