2018. június 19., Gyárfás
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

meteorológia

Helyenként 20 fokot zuhant a hőmérséklet!

A napközben átvonuló hidegfront miatt délen, illetve a Dunától keletre helyenként majdnem 20 fokkal estek vissza a hőmérsékleti csúcsértékek!


Több mint 20 fok különbség kelet és nyugat között!

Kora délutánra az érkező hidegfront előtt több mint 20 fokos eltérés alakult ki a nyugati és a keleti határszél között.


Megizzad a Jézuska?

2014 karácsonya a legkevésbé sem megszokott időjárással párosul, de jól passzol az idei rendkívül meleg évhez. A hét legszebb és egyik legmelegebb napján jön a Jézuska, reméljük, nem fog túlságosan megizzadni.


Elázik a Télapó

December 6-án menetrendszerűen megérkezik a Télapó a magyar gyerekekhez is. A hagyomány szerint szánnal szokott közlekedni,de az idén sajnos ez nem fog neki összejönni...


Ilyen volt 2013

Izgalmas és érdekes események tették változatossá 2013 időjárását. Ezekből szemezgetünk most egy kicsit - a teljesség igénye nélkül.


Eltűnt a tokaji gólyák fészke

Az ICI Interaktív Zrt. Tokajban kihelyezett meteorológiai mérőállomásának kamerája napról napra egy gólyapár életét követte figyelemmel. Sajnos szombaton a fészek eldőlt, nem tudunk semmit a gólyafiókákról.


Hidegfronttal köszöntött be a meteorológiai nyár

Pénteken kezdetét vette a meteorológiai nyár, bár az időjárás ezt egy hidegfronttal üdvözölte. A front a déli órákban hagyja el az országot. Szombaton hűvös, míg vasárnap átmenetileg már nyárias időre van kilátás.


Hullámfelhők a Sandwich-szigetek felett

A NASA által készített műholdképen mintha hajók szelték volna át az eget.


150 éve jelent meg az első időjárás-előrejelzés

150 éve, 1861. augusztus 1-én közölt napilap legelőször időjárási prognózist.


Milyen telünk lesz a népi jóslás szerint?

Orsolya és Dömötör elárulhatja, milyen lesz az idei tél.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat