2017. november 21., Olivér
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Képeken a hétfői svájci havazás


ICI Interaktív Zrt. - 2012. március 19., hétfő, 11:33

Svájc hegyeiben a vasárnap este kezdődött havazásban hétfő délre helyenként több mint fél méter hó hullott.

Egy hidegfront vonult át vasárnap délután a kontinens nyugati részén, amely az Alpok eltérítő hatása miatt Svájc felett egy kisméretű ciklont hozott létre, amelyben nagy mennyiségű csapadék hullott le hétfő délig. A havazás határa jellemzően 1000 méter volt, helyenként több mint fél méter hullott elsősorban a svájci-olasz határ közelében.

 

St. Moritz közelében hétfő délben (stmoritz.ch):

 

Zermatt közelében hétfő délben (zermatt.ch):

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat