2017. november 23., Kelemen
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Karácsonyi viharfront robog át Észak-Európán


ICI Interaktív Zrt. - 2011. december 25., vasárnap, 13:37

Éppen december 25-26-án robog át egy viharfront Európa északi részén, a 60. és 65. szélességi kör között. Hurrikánokra jellemző szelek fordulnak elő a veszélyes frontban.

Norvégia északnyugati partvidékén már vasárnap délben is előfordult 144 km/órás széllökés, pedig ez még "csak" az előző front átvonulását kísérte. Az igazi viharfront három óra után éri el a térséget. A frontban az átlagos szélsebesség elérheti a 135 km/órás, a legnagyobb széllökés pedig a 150-160 km/órás sebességet.


Egy norvég kikötő vasárnap délután

Az előrejelzések szerint a veszélyes viharfront éjszaka már Svédország középső vidéke felett halad tovább, hétfő reggel pedig a Finn-öböl környékén okoz viharos szeleket, hatása Észtországig ér.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat