2018. február 23., Alfréd

Jéghegy a Nyugatinál - az időjárás is téliesre fordul


ICI Interaktív Zrt. - 2009. október 27., kedd, 14:55

Október 29-én, az idei HÓ-SHOW beharangozó rendezvényére látogathatnak el az érdeklődök Budapesten, a Nyugati téren, ahol felépítik az ország legnagyobb jéghegyét.

2009. október 29-én Budapesten, a Nyugati téren várják a téli sportok szerelmeseit, ahol a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont az idei HÓ-SHOW rendezvény beharangozóját tartja.

A programra kilátogatók számára felépítik Magyarország legnagyobb jéghegyét is, melyre a HÓ-SHOW hivatalos zászlaját Katus Attila tűzi ki. Ezen a napon egy értékes snowboard is gazdára talál, melyet az nyer meg aki a legtöbb jeget viszi a helyszínre.

Csütörtökre az időjárás is téliesebb arcát mutatja, bár jelentős lehűlésre ezen a napon még nem kell számítani. A nap folyamán túlnyomóan felhős lesz az ég, de a főváros térségben csak kisebb eső, zápor fordulhat elő, jelentősebb mennyiségű csapadékra inkább a keleti megyékben kell számítani. A délutáni órákban a hőmérséklet csúcsértéke még többfelé, így a főváros térségében is meghaladja a 10 fokot. Péntektől egyre többfelé lesznek fagyosak a hajnalok és napközben is egyre hidegebb lesz az idő.

A tél szezonnyitó rendezvénye a HÓ-SHOW november 6. és 8. között kerül majd megrendezésre.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat