2017. november 23., Kelemen
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Ítéletidő karácsonykor Ausztráliában


ICI Interaktív Zrt. - 2011. december 26., hétfő, 13:50

December 25-én, karácsony első napján csapott le Ausztrália északi partvidékére a Grant névre keresztelt trópusi ciklon.

Erős szélviharral és jégesővel érte el a Grant nevű trópusi ciklon Ausztrália északi részét. A vihar 130 kilométer/órás széllel és 4 méteres hullámokkal érkezett meg Darwin környékéhez.

Forrás: maps.google.com

A hatóságok jelentése szerint 8-10 ezer embert érintett a vihar, akik a környék népszerű strandjain ünnepelték a karácsonyt.

A trópusi ciklon a szárazföld fölé érve elveszíti a vízgőz utánpótlását, és várhatóan legyengül Észak-Ausztrália fölött.

Az ország déli részét sem kerülték el a viharok december 25-én, Melbourne közelében felhőszakadás, jégeső és tornádó pusztított.

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat