2017. november 22., Cecília
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Ilyen még sosem volt Mekkában


ICI Interaktív Zrt. - 2012. június 5., kedd, 13:08

Az iszlám legszentebb helyén először lépte át a hőmérséklet a félszáz fokot. Másfél fokkal dőlt meg a régi rekord.

Mekkában az egyik meteorológiai állomás hivatalos mérése szerint június 3-án, vasárnap a hőmérséklet csúcsértéke 51,4 fok volt. Ilyen meleget még sohasem mértek a híres arab városban. Az eddigi melegrekord még 1989 júliusában született, akkor 49, 8 fokot mértek.

Már hajnalban is nagyon meleg volt, hiszen a legalacsonyabb hőmérséklet vasárnap kora reggel 37 fok volt.


Az idén elkészülő mekkai felhőkarcoló-együttes

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat