2018. április 26., Ervin
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

hófúvás

Hófúvás is volt a Dunántúlon!

Egy erős ciklon okozott csapadékos hétvégét hazánkban. A Dunántúlon a havazás mellett erős, viharos északi szél lesz jellemző hétfő reggelig, a hófúvások miatt nem tanácsos útnak indulni! Emellett máshol is kiadós csapadék esett.


Keleten is elállt a hó

Vasárnap kora délután a keleti, északkeleti megyékben is megszűnt a havazás. A pénteken kezdődött eseményeket végig követtünk, cikkünkben megtalálja a lényegesebb információkat az idei év első nagy havazásáról.


Mediterrán ciklon okoz többnapos havazást

Egy mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, ami nedves levegőt szállít térségünkbe, sokfelé okozva tartós havazást. A ciklon csak szerda este távozik a Kárpát-medencéből.


Havazás és tomboló szél a nemzeti ünnepen

Kemény télies időjárás uralja a március 15-i ünnepet: szinte országszerte havazik, és erős, gyakran viharos lökésekkel kísért szél fúj.


Zord téli időben telik március 15.

Az időjárás nem kedvez a március 15-i megemlékezéseknek, erősen szeles, fagyos idő várható, ráadásul többfelé fog havazni is. Az elmúlt közel 10 év legzordabb ünnepi időjárása várható.


Háromnapos havazás, bő 30 centi hó nyugaton

A napok óta tartó folyamatos havazásban a nyugati határszélen 30 centinél is több hó hullott, ami az erős széllel párosulva sokfelé megbénította a közlekedést. Estétől várható javulás.


Havazás kezdődött - kiadós hó jöhet nyugatra

A hétvégi havazás után hétfő este újabb frontzóna érkezett, amiből a Dunántúlon havazás kezdődött. A nyugati határszélen több 10 centi hó hullhat csütörtökig.


Eseménydús hétvége

Tavaszi enyheség, rengeteg eső, szélvihar, hófúvás, sőt, még zivatarok is voltak a hétvégén.


Hófúvások a Dunántúlon, erős fagyok hétvégén

A megerősödött szél a Dunántúlon többfelé okozott hófúvást, de a szél estétől lassan már csendesülni kezd. Hétvégén Európában többfelé várható -15 fok alatti fagy, de lesz, ahol -20 fok alá hűl a levegő.


Országszerte csapadék nehezítette a közlekedést pénteken

Pénteken ismét havazott az országban, többfelé jelentős csapadékmennyiség hullott, főként hó, de helyenként ónos eső, eső formájában.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat