2018. június 20., Rafael
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

hidegrekord

Szélsőségek tele

A viszonylag eseménytelen decembert követően az újévet rögtön egy drasztikus hideghullámmal kezdtük, január 8-án pedig több hidegrekord is megdőlt. Később hetekig szürke és ködös időben volt részünk. Ám alig hagytuk magunk mögött a zord telet és a hideg rekordokat, februárban beköszöntött a tavasz, sőt 4-én megdőlt egy közel 113 éves meleg rekord is! Részletek a cikkben!


A hétvége mindkét napján rekordok dőltek

Vasárnap már csupán a keleti országrészben fagyott, de ez is elég volt egy újabb hidegrekordhoz. A szombat hajnal is nagyon hideget hozott, országosan és Budapesten is megdőltek a rekordok.


Sorozatos hidegrekordok dőlnek

Csütörtök után péntekre virradóra is megdőlt az országos hidegrekord, és nagy valószínűséggel szombaton is új negatív csúcsok születnek.


Csípősek a hajnalok a völgyekben

Egy anticiklon hatására több napon keresztül napos, kellemes idő jellemzi időjárásunkat, aminek azonban hátulütője is akad: reggelente akár 5 fok alá is lehűlhet a levegő.


Megdőlt a fővárosi és az országos hidegrekord is

A szombati nap után vasárnap hajnalban is rekord mélyre süllyedt a hőmérséklet, mind a fővárosi, mind az országos napi minimum rekord a múlté lett.


Nyolcvanéves hidegrekord dőlt meg

Folytatódott a rendkívüli időjárás,a hóviharok után nyolcvanéves hidegrekord dőlt meg szombat reggel. Vasárnap hajnalban újabb rekordok születhetnek.


Majdnem fagyott hajnalban

Kedd reggel az északi határszélen igen csípős volt a hajnal. A fagypont közeli hőmérséklettel megdőlt a napi minimum rekord is.


Hidegrekord dőlt szerdán reggel

Megdőlt a napi minimumra vonatkozó hőmérsékleti rekord szerda reggel a Nógrád megyei Zabaron.


Megdőltek kedden a hidegrekordok

Budapesten több mint egy fokkal megdőlt a keddre vonatkozó hidegrekord. Nagy valószínűséggel új országos hidegrekord is született.


Évszázados hidegrekord dőlt a fővárosban

Hétfőn Budapesten egy 116 éves hidegrekord dőlt meg jelentős mértékben. A mérések kezdete óta nem volt ilyen hideg délután ezen a napon.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Széchenyi 2020

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat