2018. március 18., Sándor
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

hideghullám

Szélsőségek tele

A viszonylag eseménytelen decembert követően az újévet rögtön egy drasztikus hideghullámmal kezdtük, január 8-án pedig több hidegrekord is megdőlt. Később hetekig szürke és ködös időben volt részünk. Ám alig hagytuk magunk mögött a zord telet és a hideg rekordokat, februárban beköszöntött a tavasz, sőt 4-én megdőlt egy közel 113 éves meleg rekord is! Részletek a cikkben!


Már látszódik a hideghullám vége

Mindenki az igazi tavaszt várja, de az elkövetkező napokban ehelyett havazást kapunk. A húsvéti hétvégére azonban úgy tűnik, enyhül az idő.


Sarkvidéki levegő árasztja el az USA-t

A napokban poláris levegő éri el az Egyesült Államok területét, a hétvégén -30 fok alatti fagyok is több helyen lehetnek.


Sokfelé leesett az első hó

A hétvégi hidegbetörés eredményeként hétfő reggel többfelé hóesésben indulhattunk munkába, iskolába. A fővárosban is nagy pelyhekben hullott az idei első hó.


Tartósnak ígérkezik a hideghullám

Az eddigi enyheség után most zord arcát is megmutatja a tél: tartós és kemény fagyok ígérkeznek, a hó azonban elmarad.


20 éve nem látott hóviharok tomboltak Bolíviában

A hóviharok több ezer embert és állatot érintenek, Bolívia helikoptereket kért a környező államoktól.


Dideregnek Romániában és Bulgáriában

Kemény téli időjárással kell szembenézniük Romániában és Bulgáriában az embereknek.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat