2018. március 18., Sándor
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

hideg légpárna

Ünnepi időjárás

Lassan itt a karácsony, de még mindig nem volt részünk jelentős havazásban. Vajon van esély, hogy az ünnepek alatt végre fehérbe borul a táj? Véget ér valahára a lehangoló, szürke idő? Cikkünkből megtudhatja!


Vajon mivel ajándékoz meg minket az időjárás az ünnepek alatt?

A karácsonyi ünnepek előtt gyakran felteszik a kérdést a meteorológusok számára: "Idén lesz fehér karácsony? Fog esni a hó az ünnepek alatt?" A válaszokért érdemes elolvasni a cikkünket!


Borúra derű a Dunántúlon

A közel egy hete tartó borongós, szürke időt a Dunántúlon átmenetileg felváltotta a napsütés. Sajnos ez csak átmeneti: a hétvégétől legalább karácsonyig ismét országszerte szürke, ködös időre számíthatunk.


A felhők felett mindig kék az ég…

Látványos videó az ICI Interaktív Meteorológia galyatetői webkamerájának képeiből: a sűrű, tejfehér felhőtakaró felett szikrázó napsütés volt pénteken.


Egy nap a felhők felett

Télen gyakran keletkezik sűrű, tejfehér köd az Alpok lábainál, ami fantasztikus látványt nyújthat egy kiemelkedő hegycsúcsról nézve. Egy német webkamera a mai napon pont egy ilyen helyzetet örökített meg.


Záródik a hideg légpárna

A hétvégén a Kárpát-medencében a téli időszakban időnként kialakuló hideg légpárna alakítja az időjárást. Szürke, ködös, nyirkos és kifejezetten hideg idő ígérkezik.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat