2017. november 20., Jolán
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

A heves esőzések 22 életet követeltek Nepálban


ICI Interaktív Zrt. - 2009. augusztus 3., hétfő, 13:04

A két napja tartó heves monszunesők áradásokat, földcsuszamlásokat okoztak Nepálban. 22-en meghaltak, és több ember eltűnt.

A hivatalos jelentések szerint a halálos áldozatok száma még növekedhet, mert a kisebb településekről csak később érkeznek meg a bejelentések.

A legrosszabb eset Takdoo faluban történt hétfőn, ahol a sár és a törmelék 13 embert temetett maga alá. A Katmandutól 200 kilométerre, északkeletre fekvő településen a folyamatos esőzések nehezítik a mentést, de a mentőcsapatok tovább folytatják a keresést.

Minden évben emberek százai halnak meg ezeken a területeken a monszun során keletkező áradásokban és földcsuszamlásokban.

 

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat