2017. november 23., Kelemen
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Friss hó érkezik az Alpokba


ICI Interaktív Zrt. - 2010. november 16., kedd, 11:30

Az Alpok térségében kedden reggel többfelé havazás kezdődött. A térségben több centiméter friss hó hullik le a következő napokban.

Egy mediterrán ciklon örvénylik a Földközi-tenger középső medencéjében, csapadékos időt okozva Olaszország, Svájc, Ausztria és Németország déli részén is.

A csapadék a magasabb hegyeken mindenhol hó formájában hullik, és az 1800 méter feletti csúcsokon a lehulló hó mindenhol meg is marad.

A kedd hajnalban kezdődött havazás során a svájci hegyekben néhol már 20-40 centiméteres friss hóréteg alakult ki, de Ausztria nyugati felében is egyre vastagabb hótakaró borítja a hegyeket.

Svájc, Samnuan sírégió kedden délelőtt

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat