2018. március 18., Sándor
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

fehér karácsony

Vajon mivel ajándékoz meg minket az időjárás az ünnepek alatt?

A karácsonyi ünnepek előtt gyakran felteszik a kérdést a meteorológusok számára: "Idén lesz fehér karácsony? Fog esni a hó az ünnepek alatt?" A válaszokért érdemes elolvasni a cikkünket!


Karácsonykor magyar műhavon is síelhetünk

Három hazai síterepen hóágyúznak teljes üzemmel az ünnepek előtt. Karácsonyra várhatóan sikerül is sportolható állapotba hozni a pályákat.


Már hótakaró is van az országban

A hétfői havazásban helyenként öt centinél is vastagabb hóréteg képződött az országban. Sok helyen azonban csapadék nélkül vonult át a felhőzet.


Fehér lesz-e a karácsony?

A szenteste közeledtével egyre több mindenkit foglalkoztat, hogy fehér lesz-e a karácsony. Az előrejelző modellek már sejtetnek valamit a lehetséges időjárásról.


Romlik a Fehér Karácsony esélye

Alig egy hét múlva itt a karácsony. A héten igazi téli időben lehet részünk, de jövő hét elején felmelegedés kezdődik, romlik a Fehér Karácsony esélye.


Hétvégén nappal is fagyni fog - kitart karácsonyig a hideg?

A hét második felében megérkezik az igazi kemény tél, és a hétvégén többfelé napközben is fagyni fog. A karácsony közeledtével a hideg megérkezése mindeképpen jó hír, már csak csapadék kell ahhoz, hogy fehér legyen a karácsony.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat