2018. április 19., Emma

Előrejelzés

Szöveges előrejelzés

Csodálatos idő lesz egész héten!


ICI Interaktív Zrt. - 2018. április 18., szerda, 23:51

Csütörtöktől a hét legvégéig az ilyenkor szokásosnál több fokkal melegebbre készülhetünk, igazi kora nyarat idéz az időjárás! Sok lesz napsütés esni sem fog, azaz igazán nem panaszkodhatunk!

Részletes előrejelzés

 

Ma délelőtt a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem lesz.  Délután keleten, északkeleten fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen, emellett országszerte sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem várható. Az északi. északkeleti szél időnként megélénkül, a Tiszántúlon egy-egy erős lökés is lehet. A csúcshőmérséklet eléri a 19, 25 fokot.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Pénteken délelőtt a sok napsütést időnként fátyolfelhőzet szűri, csapadék nem lesz.  Délután folytatódik az alapvetően napos idő, az időnként megnövekvő fátyol- és gomolyfelhőzet mellett csapadék nem várható. Megerősödik az északkeleti szél. 18, 23 fokra melegszik a levegő.

Szombaton nagyon kellemes idő várható, a sok napsütés mellett csak kevés felhő jelenik meg az égen. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél mérsékelt lesz. 20, 25 fokra számíthatunk.

Vasárnap a sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Hétfőn a változó mennyiségű fátyol- és gomolyfelhőzet mellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem alakul ki. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

Kedden északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan számíthatunk záporokra. Erős lesz az északnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől csökken a felhőzet, délután a változékony időben helyi záporok kialakulása valószínű. A nyugati szél erős lesz. Kora délután 20, 25 fok várható.

Nóvé István olvasónk fotója

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.