2017. november 24., Emma

Előrejelzés

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Szöveges előrejelzés

Felhős, eleinte párás, ködös idő, estére hidegfront érkezik!


ICI Interaktív Zrt. - 2017. november 24., péntek, 17:22

Szombaton kevés lesz a napsütés, északon, északkeleten a köd, ködfelhőzet lassan oszlik fel. Közben nyugat felől vastagszik a felhőzet és este már eső alakul ki. Vasárnap hidegfront okoz szeles, esős időt!

 

Részletes előrejelzés

 

Ma este és éjszaka erősen felhős, párás, ködös idő várható. Csapadék nem alakul ki, ködszitálás fordulhat elő. Mérsékelt lesz a déli, délkeleti szél. Este 4, 10 fokot, hajnalban 2, 7 fokot mérhetünk.

Szombaton délelőtt zömében erősen felhős lesz az ég, helyenként szakadozhat fel a felhőzet, a köd, ködfelhőzet északon, északkeleten lassan oszlik fel. Csapadék nem alakul ki. Délután nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, főleg délen, délkeleten lehet kevés napsütés, északnyugaton kisebb eső, zápor kialakulhat. Megerősödik a déli szél. 7, 15 fok között tetőzik a hőmérséklet, a hűvösebb a ködös északkeleten várható.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Vasárnap délelőtt erősen felhős lesz az ég, nyugaton elszórtan, keleten többfelé eső, zápor várható. Délután nyugaton helyenként felszakadozik a felhőzet, másutt az erősen felhős égből eső, zápor várható, a hegyekben havas eső, hózápor is lehet. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati, északi szél. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn délelőtt keleten közepesen, másutt kissé felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Délután a napsütést csak keleten zavarja felhősödés, de csapadék ott sem alakul ki. Az északi szél erős lesz. 4, 7 fokra melegszik a levegő.

Kedden a napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. Élénk lesz a délnyugati szél. 3, 6 fokra számíthatunk.

Szerdán a reggeli párásság, köd feloszlását követően változóan felhős lesz az ég, estig csapadék nem várható. A déli szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 7 fok között alakul.

Csütörtökön erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé alakul ki eső, zápor, nyugaton és északon havas eső, havazás is lehet. Élénk lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 7 fok között alakul.

Pénteken keleten is lecsökken a felhőzet mennyisége és a napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. A nyugati szél élénk lesz. Kora délután 2, 6 fok várható.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem várható. A nyugati szél élénk lesz. Kora délután 2, 5 fok várható .

Nóvé Istvánnak köszönjük a fotót!

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.