2017. szeptember 23., Tekla

Előrejelzés

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Szöveges előrejelzés

A „világvége” legfeljebb felhősödést, csapadékot hoz


ICI Interaktív Zrt. - 2017. szeptember 23., szombat, 00:28

Ma eleinte változóan, majd északkelet felől erősen felhős lesz az ég, elszórtan eső, zápor alakulhat ki. Az aktuálisan szeptember 23-ra „jósolt” világvége legfeljebb a pár órás napsütés végét hozza el. Vasárnap borongós időre lehet számítani.

 

Részletes előrejelzés

 

Ma délelőtt változóan felhős lesz az ég és pár órára kisüthet a nap, északkeleten várható csapadék. Délután északkelet felől tovább növekszik a felhőzet, elszórtan eső, zápor alakul ki. Napközben megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 13, 19 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Vasárnap többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, legfeljebb keleten délutántól kezd vékonyodni a felhőtakaró. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 19 fok között várható.

Hétfőn tovább vékonyodik, csökken a felhőzet, pár órára kisüt a nap. Nyugaton számíthatunk tartósan felhős időre és ott elszórtan kisebb eső, zápor kialakul. Megélénkül az északkeleti szél. 17, 23 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden nyugaton, délnyugaton még mindig gyakrabban lesz erősen felhős az ég, de csak gyenge eső fordulhat elő. Másutt a több órás napsütést gomolyfelhők zavarják, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. Kora délután 19, 24 fok várható.

Szerdán a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem várható. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Csütörtökön a napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. 20, 25 fokra számíthatunk.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.