2016. augusztus 26., Izsó

Szöveges előrejelzés

Folytatódik a melegedés!


ICI Interaktív Zrt. - 2016. augusztus 26., péntek, 02:34

A következő napokban is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem várható. Hétvégén már többfelé hőségre készülhetünk. Front valószínűsíthetően csak jövő hét kedden érkezik, de utána is az átlagosnál melegebb marad az idő.

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.


Részletes előrejelzés


Ma délelőtt délen lehet több gomoly az égen, másutt derült lesz az ég. Csapadék sehol nem várható. Délután folytatódik a derült, gyengén felhős idő, sokat fog sütni a nap. Csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a keleties szél. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Szombaton nyáriasan meleg, napos idő várható. Csapadékra nem kell készülni. Mérsékelt lesz a keleti szél. 27, 32 fokra számíthatunk.

Vasárnap napos, száraz, igazi nyaralóidőre számíthatunk. A délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Hétfőn fokozódik a hőség, nyugaton lehet több felhő az égen, de mindenütt sok napsütésre készülhetünk. Csapadék nem várható. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 34 fok között alakul.

Kedden változóan, olykor erősen felhős lesz az ég. Elszórtan záporokra, zivatarokra is lehet készülni. Erős lesz az északnyugati szél. 23, 30 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől csökken a felhőzet, sok napsütésre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Az északi szél élénk lesz. Kora délután 24, 29 fok várható.

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.
Legfrissebb érdekességek, megfigyelések, cikkek

Milyen idő várható augusztus 20-án?
10 éve az időjárás nagy szerepet játszott az augusztus 20-ai ünnepségeken, azóta még nagyobb figyelem övezi ennek a napnak az időjárási kérdéskörét. A cikkből kiderül, milyen időjárás várható a hétvégén.
Hétvégén újra jön a hőség!
A csütörtökön hazánk felett átvonult hidegfront a fülledtségnek ugyan véget vetett, de a hőmérsékleti értékeket nem csökkentette túlságosan, a hétvégén már ismét sokfelé 30 fok feletti hőmérsékletek lehetnek.
A július végi meleg, fülledt időszakról
Hazánk egyes részein az elmúlt napokban több mint egy havi csapadék hullott a záporokból, zivatarokból. Vajon meddig tart még ez a csapadékos időszak? Tovább fogunk szenvedni a meleg, fülledt időtől?
Ismét rekordokat döntöget a felmelegedés
A hivatalos mérések kezdete óta még soha nem volt ilyen meleg a Földön az első hat hónap, a kutatók szerint pedig további melegedésre kell számítani.
Tippek, tanácsok a hőség napokra!
Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, sokan nagyon nehezen bírjuk a hőséget. Meddig tart még a kánikula? A cikkben néhány hasznos tippet, tanácsot is adunk!
Nincs csapadék Medárd napján! Jön a 40 napos aszály?
"Ha Medárd napján esik, akkor 40 napig esik" – mondja a népi megfigyelés. Az idén június 8-án csapadékmentes idő uralkodik hazánkban. Ezek szerint nem is lesz eső a következő 40 napban? A cikkből megtudhatjátok!
Mit mondanak a fagyosszentek? Valóban jön a lehűlés?
A fagyosszentekhez köthető népi hiedelem szerint ebben az időszakban jelentős lehűlés, akár talajmenti fagy is előfordulhat. Idén is hidegebb lesz az átlagosnál? A választ a cikkben találjátok!
Változatos lesz a hétvége időjárása
A hétvégén már itt a május, ekkortájt sokan készülnek szabadtéri programok megtartására. Vajon a továbbiakban is marad a szokatlanul hűvös idő? Zavarja-e csapadék a hétvégi programokat? A cikkből kiderül!

A hét képe

Napfelkelte Galyatetőn

A hidegpárna felett szikrázóan süt a nap

Humánmeteorológia®

Élettanilag igen megterhelő időszak veszi kezdetét kedden, egy kettősfront éri el térségünket, ami napokon keresztül örvénylik majd felettünk. Hatására a hideg- és a melegfrontra érzékenyek nehéz napok elé néznek, mégis a szív- és érrendszeri betegeknek kell majd fokozottan készülniük a következő napokban. Humánmeteorológia.

MeteoKlinika - Online kérdőív

MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Arteriográfos vizsgálat

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat