2018. április 26., Ervin
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

Balaton

Kékszalag vitorlás verseny - a hőség jegyében

Csütörtökön rajtol a Balatonon a 2013-as Kékszalag. A vasárnapig tartó vitorlás versenyen egyre fokozódó hőséggel is meg kell küzdeniük a résztvevőknek.


A Dunántúlra már szárazabb levegő érkezett

Többfelé pattantak ki záporok, zivatarok péntek délután, a Dunántúlon viszont már a magasba érkezett száraz levegő gátolta meg a gomolyfelhők magasra törését.


Szivárvány, tarajos Balaton, zivatarok - ez történt szombaton

Szombaton folytatódott az enyhe téli idő, de erős maradt a szél és záporok, sőt néhol zivatarok is kialakultak. Webkameráink szivárványt és tarajos hullámokat örökítettek meg.


Alig 40 centis a Balaton

Az elmúlt hetekben tovább apadt a Balaton, és majdnem 15 cm-re megközelítette negatív rekordját. A Velencei-tó is alig 1 méteres. Országos átlagban mintegy 3 havi a csapadékhiány.


Balaton-átúszás 2012

Szombaton rendezik meg az idei Balaton-átúszást. A résztvevők a verseny ideje alatt zivatarokra nem, de kánikulai hőmérsékletekre feltétlen számítsanak.


Csütörtökön rajtol a 44. Kékszalag

Csütörtökön, reggel 9:00-kor rajtol el a 44. Kékszalag Vitorlásverseny. A hajóknak 48 órájuk van a teljesítésre, a sikert pedig nagyban befolyásolja az időjárás is.


Nyugaton és keleten is zivatarosan indult a hét

A hosszú hétvége utolsó napja sem telt el zivatarok nélkül: az ország középső részét kivéve már koradélután több helyen alakultak ki viharok.


Egyelőre nem kell félteni a Balatont

Jó időzítéssel érkezik bőséges eső a Balaton vízgyűjtő területére. A következő egy hétben emelkedik a vízszint, és egyre biztatóbb állapotban várja a tó a nyári szezont.


Így tűnt el a jég a déli partról

A Balaton nyugati medencéjének déli partvidékén még péntek reggel is nagy jégtáblák voltak. Napközben a szél eltüntette a tél maradványait. Exkluzív videónkon ezt örökítettük meg.


Befagy a Balaton, nem marad szégyenben

A balatoni jég február első napjaira biztonságos vastagságot érhet el, és az előrejelzések szerint tartósan megmarad. Három olyan télre emlékszünk, amikor szégyenben maradt a tó.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat