2018. április 27., Zita
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

augusztus 20.

Milyen időre készülhetünk augusztus 20-án?

Tavaly kegyes volt hozzánk az időjárás, kérdés, hogy vajon idén is távol maradnak a viharfelhők, vagy az eső elmossa az ünnepi hangulatot? A cikkből megtudhatja!


Milyen idő várható augusztus 20-án?

10 éve az időjárás nagy szerepet játszott az augusztus 20-ai ünnepségeken, azóta még nagyobb figyelem övezi ennek a napnak az időjárási kérdéskörét. A cikkből kiderül, milyen időjárás várható a hétvégén.


Nem mindenhol maradt el a felhőszakadás augusztus 20-án

Egy hullámzó frontzónának köszönhetően idén sem volt unalmas augusztus 20-án az időjárás. Többfelé alakultak ki záporok, a déli, délkeleti és keleti megyékben zivtarok. Az előrejelzések szerint a fővárosra várt felhőszakadásnak is volt némi esélye, ez azonban elmaradt.


Hidegfront vonul át az országon

Egy északnyugat felől érkező hidegfront rontotta el az időjárást a dunántúli térségben a nemzeti ünnepen, mozgása lelassult, csak csütörtökön távozik a térségből.


Nyár, majd hidegfront a hosszú hétvégén

Egyre fokozódó meleggel indul és hidegfronttal zárul az ünnepi hétvége időjárása. A lehűlés éppen augusztus 20-ra érkezik.


Melegfronti hatás a hosszú hétvégére − orvosmeteorológia

Kedvez az időjárás a hosszú hétvégére, csapadék nem valószínű. Meleg nyári idő várható a következő napokban, a nappali hőmérséklet a hét végére eléri a 30 fokot. Az egyre melegedő idő tompultságot, figyelmetlenséget okoz, és a szív és keringési betegeket is fokozottan terheli ez az időjárás.


Koncentrációs zavarokat okoz az időjárás − orvosmeteorológia

Meleg nyári idő várható a következő napokban, a nappali hőmérséklet eléri a közel 30 fokot. Az egyre melegedő idő tompultságot, figyelmetlenséget okoz, és a szív és keringési betegeket is fokozottan terheli ez az időjárás.


Kedvező időjárás a hosszú hétvégén

Az augusztus 20-val kezdődő hosszú hétvégén általában napsütéses, meleg nyári idő várható, csak néhol fordulhat elő záporeső, zivatar.


Szikrázó napsütés augusztus 20-án

Augusztus 20-án országszerte rengeteg szabadtéri program közül választhatunk. Szerencsére idén az időjárás is tökéletes lesz a szabadidős tevékenységekhez. Hétvégén azonban elromlik az idő.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat