2018. április 23., Béla
warning: Creating default object from empty value in /var/www/idojaras_v2/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
» Címketár

Anglia

Szerdán érte el tetőfokát az angliai hőség

A múlt héten Londonban mért idei rekordmeleg már a múlté: szerdán 32,2 fokos maximumhőmérsékletet regisztráltak a briteknél.


Elérte a hőhullám Angliát

Az előrejelzéseknek megfelelően szombaton komoly hőhullám érte el a Brit-szigeteket, és még több napig marad a nagy meleg.


Hőségre figyelmeztetnek Angliában

Nagy-Britanniában az év legforróbb hétvégéje következhet.


Rengeteg eső esett a Brit-szigeteken

Amíg térségünkben a rendkívüli szárazság és a sorozatos hőhullámok okoztak gondot, addig az elmúlt 100 év legcsapadékosabb nyarán vannak túl a Brit-szigeteken élők.


Hűvös volt az április Nagy-Britanniában

Egy, a napokban megjelent tanulmány szerint az Egyest Királyság 1989 óta a leghűvösebb áprilisán van túl.


Árvíz fenyegeti Angliát

Miközben itthon szokatlanul meleg légtömegek nyertek teret, addig Angliában több helyen nagyon magas árvízvédelmi készültség van érvényben.


Szerdán is havazott Angliában

A keddi rendkívüli havazás után április negyedikén is esett a hó Anglia és Wales egyes részein. A havazás miatt sárga riasztást rendeltek el.


30 fokos hőség volt a Brit-szigeteken

Szombaton 30 fokos hőséggel tetőzött a kánikula Dél-Angliában. Még nyáron is viszonylag ritka a Brit-szigeteken az ilyen magas hőmérséklet, nemhogy október elején.


Míg nálunk enyhül, Angliában újra hidegebbre fordul az idő

Az előrejelzések szerint csütörtök éjszakától ismét havazásra kell készülni a Brit-szigetek térségében.


Kemény fagyok és havazás Angliában

A Brit-szigetek térségébe is megérkezett a tél. A kemény fagyok mellett sokfelé havazott is a hétvégén, és a hóesésnek még nincs vége.


MeteoKlinika, Humánmeteorológia

Az oldalnak nem sikerült a Flash tartalmat betölteni erre a helyre. Lehetséges hogy az Ön böngészője nem képes lejátszani Flash tartalmat. Amennyiben a hiba nem az Ön böngészőjében van, úgy a probléma elhárításáig kérjük szíves türelmét.

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Új Széchenyi Terv

Magyarország megújul

Energiatudatos Vállalat