2017. szeptember 22., Móric

Címlap

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Szöveges előrejelzés

A „világvége” sem hozza meg a jóidőt


ICI Interaktív Zrt. - 2017. szeptember 22., péntek, 07:16

Ma fokozatosan elhagyja térségünket a kettősfront, átmenetileg megszűnik a csapadék. Az újabb eső majd szombaton napközben érkezik. Az aktuálisan szeptember 23-ra „jósolt” világvége tehát mondhatni nem tartogat kifejezetten jó időt.

 

Részletes előrejelzés

 

Ma délelőtt észak felől tovább szakadozik, vékonyodik a felhőzet, de sokfelé mindig erősen felhős lesz az ég. Helyenként gyenge eső előfordulhat, de fokozatosan tovább csökken a csapadékhajlam.  Délután a változóan felhős időben hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék a legtöbb helyen nem valószínű, de elvétve egy-egy zápor kialakulhat. Élénk lökések kísérik az északnyugati szelet, estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 13, 19 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Szombaton kelet, északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, nyugaton lehet eleinte több a napsütés. A Dunától keletre egyre többfelé elered az eső, zápor. Élénk lesz az északnyugati szél. 13, 18 fokra számíthatunk.

Vasárnap többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, csak délután kezd vékonyodni a felhőtakaró. Sokfelé kell ismétlődő esőre számítani, estére szűnik meg a csapadék. Az északkeleti szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

Hétfőn tovább vékonyodik, csökken a felhőzet. Délután a változóan gomolyfelhős időben napsütésre is készülhetünk, ekkor egy-egy futó zápor is kialakulhat. Élénk lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

Kedden gyengén felhős, derült lesz az ég, kellemes és napos őszi idő valószínű. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. Kora délután 19, 24 fok várható.

Szerdán a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.