2018. június 18., Levente

Címlap

Szöveges előrejelzés

Megint támad a trópus!


ICI Interaktív Zrt. - 2018. június 17., vasárnap, 23:47

A jövő héten többfelé lehetnek záporok, zivatarok, és helyenként a 30 fokot is elérhetjük! A hétvégére azonban úgy tűnik, hogy hidegfront jön!

Részletes előrejelzés


Ma délelőtt a napos időszakok mellett egyre több felhő jelenik meg az égen, néhol zápor, zivatar is kialakulhat.  Délután a Dunántúlon alapvetően napos idő lesz, keletebbre azonban a változékony időben záporokra, zivatarokra kell készülni. Megélénkül az északi szél. Kora délután 23, 28 fok várható.
Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat.

Kedden a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Helyenként előfordulhat egy-egy helyi zápor, esetleg zivatar. Az északi szél élénk lesz. 23, 28 fokra számíthatunk.

Szerdán a sok napsütést gomolyfelhők zavarják, de csak néhol alakulhat ki egy-egy zápor, kis eséllyel zivatar. Élénk lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Csütörtökön a napsütést követően északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, egyre többfelé alakulnak ki zivatarok. Változó irányú szél lesz. Kora délután 25, 30 fok várható.

Pénteken kezdetben erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható. Erős lesz az északnyugati szél. 21, 26 fokra számíthatunk.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, említést érdemlő csapadék nem valószínű. Mérsékelt északnyugati szél mellett 22, 27 fokos csúcsértékeket mérhetünk.

Vasárnap sok felhő lesz felettünk, délután azonban hosszabb időszakokra kisüthet a nap. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad az északnyugati szél, 21, 26 fok között alakul a maximumhőmérséklet.

Köszönjük a képet Németh Ferenc kedves olvasónknak!

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.