2017. november 22., Cecília

Címlap

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /ssd/www/idojaras_v2/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

Szöveges előrejelzés

Szerdán sokat javul az idő


ICI Interaktív Zrt. - 2017. november 22., szerda, 00:04

Szerdán az előző, csapdékos naphoz képest már jelentős javulás és melegedés várható, többfelé 10 fok fölé melegszik a levegő! Ezt követően is lesznek tájak, ahol kifejezetten kellemes időre készülhetünk, de helyenként a reggeli köd egész nap megmaradhat!

 

Részletes előrejelzés

 

Ma délelőtt nyugat felől tovább csökken a felhőzet, keleten fordulnak még elő erősen felhős területek. Számottevő csapadék a legtöbb helyen nem várható, de a Tiszántúlon eleinte még lehet elszórt eső, zápor.  Délután keleten helyenként erősen felhős lesz az ég, máshol azonban a napsütést csak időnként zavarja felhősödés. Számottevő csapadék nem alakul ki. Élénk lesz a délnyugati szél. 6, 14 fokra melegszik a levegő.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Csütörtökön a napos délelőttöt követően egyre többfelé befelhősödik az ég, de csapadékra nem kell készülni. A délkeleti szél élénk lesz. 8, 15 fokra számíthatunk.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, csapadék nem valószínű. Élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Szombaton keleten lesznek tartósan párás, felhős területek, máshol a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Csapadékra nem kell készülni. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 14 fok között alakul.

Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet, beborul az ég. A nap második felében egyre többfelé elered az eső. Erős lesz az északnyugati szél. 6, 11 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Reggel keleten még lehet zápor, napközben csapadék nem várható. A déli szél mérsékelt lesz. 3, 8 fokra melegszik a levegő.

 

Különleges, időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az idojaras@icicom.hu címre! A legjobbakat cikkeinkben, galériáinkban mutatjuk be.